faipari étkezési eszközöknél vigyázni kell a hőmérsékleti különbségek hirtelen változásaira, víz és száradási időre és a tárolás során a szellőzés biztosítására. Esetleg, ha az Ön keresője nem működteti ezt a keretet kérem másolja be a következő linket : faforgato.hu

Fatányér, fapohár kellemes, sajátságos hangulatot teremthet minden rendezvényhez. Tisztítása nem okoz jelentősebb gondot, de érdemes a bővizű mosogatás helyet az azonnali kevés vizű módszert választani. A fatál ha némi zsírt felszív , a faanyag víztaszítóbbá válik. A fapohár szintén feszív minden folyadékot amivel kapcsolatba kerül. Ha például bor fogyasztásához használjuk érdemes előzetesen átitatni, hogy ne foltosan színeződjön el.

 

Az esztergályozás témakörébe szabályos , forgatható alakzat tartozik, így például ellipszis alakú tányér nem e témakör.

Lap tetejére